A+D logo
studio
planning  +  urban design  +  architecture
Pavilion

The concept of this pavilion is to create a clean open structure that appears to float on a cushion of light and can be virtually opened up so that the narrow exposition space within can spill outside.

The entrance to the pavilion is through a glazed box which flows into the pavilion space where the floor-to-ceiling glazing breaks down the distinction between inside and outside. The contemporary stylish facade is finished with ceramic tiles with white render surrounding large floor to ceiling sliding glazed doors.

Lighting within the building is by trimless recessed ceiling luminaires which blend neatly into the clean finish of the pavilion space and recessed LED light strips continuing from the ceiling down the walls and along the floor.


Imagery © A+D Studio